2020. szeptember 24., csütörtök

Brazilianit mobildísz (773) + shungit, sungit - Jelenlegi ára: 590 Ft


Brazilianit mobildísz shungittal. A shungit közömbösíti a mobiltelefon, mikrohullámú sütő, laptop és egyéb készülékek káros sugárzását.
Gyöngyök átmérője: 6 - 8 mm
Teljes hossza: 8, 5 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Függő hossza: 3 cm (1-2 mm eltérés lehet)
Az ékszer természetes ásványból készült.
Brazilianit
Jellegzetességei: a brazilianit eleven, nagy energiájú rezgéssel rendelkezik, amely erősíti a spirituális akaraterőt, és segíti a megvalósítást. Úgy tartják, hogy Atlantiszhoz kapcsolódik, és az a rendkívül kreatív kő spirituálisan megnyitja a metafizikai áldásokat (tisztánlátás, gyógyítás, stb. ), valamint megmutatja, hogyan érhetünk el első pillantásra természetfeletti eredményeket, amelyek az emberi képességek határát súrolják. Ha Atlantiszban visszaéltünk ezekkel az energiákkal, akkor most ez a kő megtisztítja a múltat, és újra erővel tölti fel lelkünk egységét.
Pszichológiailag: ha nehezünkre esik határokat szabni saját magunk, vagy mások számára, a brazilianit segít felismerni, hogy hol és véget saját lényünk és hol kezdődnek mások, így megmutatja, hogyan mondjunk nemet, és megakadályozza, hogy mások pszichikailag betörjenek a saját terünkbe. Segít leküzdeni az áldozat- vagy mártírmentalitást, különösen olyan esetekben, ha az az előző életekben gyökerezik, helyette megtanít, hogyan legyünk büszke túlélők. A helyes tettek köve, segítségünkre van a határok felállításában, és különösen hasznos, amikor a szülői korlátokat feszegető kamaszkornak állítunk fel szabályokat. Szintén hasznos, amikor mások feszegetik a határainkat helytelen módon – és azt is megmutatja, hogyan terjeszthetjük ki ezeket a határokat, ha túl szűkre szabtuk őket a félelmeink, vagy múltbéli erőszak miatt. Segít felelősséget vállalni önmagunkért, amikor borotvaélen táncolva is magabiztosan haladunk előre, tudva, hogy lélekutunk helyes irányba vezet.
Érzelmileg: segít szembenéznünk a gyengeségeinkkel, főleg, ha régóta letagadjuk őket.   Ha olyan érzések fognak vissza, mint a sértettség, ez a kő átalakítja őket és segít, hogy megbocsássunk magunknak. Érzelmi erővel tölt fel, így megtanít rálátni az alapvető erősségeinkre, ahelyett, hogy páncél mögé rejtenénk gyengeségünket, aminek a következtében az érzelmi középpontunk fedetlen marad.
Fizikailag: a brazilianit serkenti az energiaáramlást és a keringést a testben, megtisztítja a meridiánokat, valamint eltávolítja a felesleges hőt.
Gyógyhatása: úgy tartják, hogy kiűzi a méreganyagokat, pl. nehézfémeket, támogatja a veséket és a kiválasztás más szerveit.
Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia 2
Csak ajánlottan postázok, kérem, ezt vegye figyelembe a licitáláskor.
Több darab megvásárlása esetén egy levélben küldöm.  
*********************************
Csomagolási költséget nem számolok fel.
Személyes átvétel Pécsen lehetséges.
Az aukció lejárata után felveszem Önnel a kapcsolatot. Önnek egy hete van arra, hogy reagáljon a megkeresésre. Ha ez nem történik meg ez alatt az idő alatt, az árut újra listázom.
Kérem, amennyiben bizonytalan valamiben, licitálás, vagy vásárlás előtt kérdezzen.
Személyes átvétel esetén természetesen készpénzes fizetésre is van lehetőség.


Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2020-09-25 07:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése