2020. szeptember 30., szerda

FELFÚJHATÓ MŰTÉTI GALLÉR - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Felfújható műtéti gallér "M"-es MÉRETBEN!   (25-33cm nyak kerület)
A műtéti gallér többször is felhasználható, időtálló, és formatartó, továbbá biztonságos az állat részére..
A gallér, mint egy párna öleli körül a nyakat, mely korlátozottá teszi az állat nyakának mozgását. A gallért tépőzár segítségével lehet összezárni az állat nyakán. A gallér anyaga, ha koszos lesz, vizes ruhával tisztára törölhető, vagy kézzel mosható.
A gallér belsejében található szövet fülek azt a célt szolgálják, hogy a kutya nyakörvét vagy egy gézcsíkot bele lehessen húzni, ezzel biztonságossá téve a gallér használatát, mivel így nem tudja leszedni a gallért magáról.
Ezt a fajta műtéti gallért azoknak ajánljuk, akik a felfújható gallér hatékonyságán kívül esnek, illetve a nagyon izgő-mozgó, hosszú orrú, nyakú nyúlánk kutyáknak, mint pl. vizsla, dobermann, agár...
A gallér méretéből adódóan hatékonyabb a sima felfújható gallérnál, sok esetben teljes testen működött, de sajnos itt is vannak kivételek. A hatékonyság függ a kutya fajátájától, felépítésétől és habitusától is.
FIGYELEM!
A műtéti gallért a belső fülek segítségével mindenképpen rögzíteni kell nyakörvvel vagy gézcsíkkal a kutyus nyakán, ugyanúgy ahogy a hagyományos műanyag gallér esetében, különben könnyen le tudja szedni magáról!
Több kutya esetén semmiképp ne hagyjuk felügyelet nélkül a galléros kutyákat, hiszen a másik kutya/kutyák kárt tudnak tenni a gallérban!
Dr. Pet felfújható műtéti gallér nagyon sok esetben jó alternatívának bizonyul.

Jelenlegi ára: 5 500 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 22:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése