2019. december 25., szerda

Hartmann Perma Foam Comfort 20 × 20 cm öntapadós habkötés - 3 DARAB - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Hartmann Perma Foam Comfort 20 × 20 cm öntapadós habkötés; 3 db kötszer/csomag. Lejárati ideje: 10/2014.
Speciális habszivacskötszer változó cellamérettel tisztulási és granulációs szakaszban lévő sebek kezeléséhez
Az ár a 3 db-ra vonatkozik egyben!  
PermaFoam®
Széles méretválasztékban kapható. Szükség esetén vágható. Másodlagos rögzítő használata szükséges.
 
Jellemzők
Habszivacskötszer vízpáraáteresztő poliuretán fedőréteggel. A változó cellaméretű hidrofil habszerkezet, felerősített kapilláris hatással gondoskodik a sebváladék gyors elszállításáról és tölcsérszerű elosztásáról, így minimalizálja a sebkörnyék macerációját és kiegyenlített nedves sebkörnyezetet teremt.  Micro-debridement hatásának köszönhetően
segíti a sebalap tisztulását. A baktériumokat és sejttörmelékeket biztosan felszívja, és kompressziós terápia esetén is megkötve tartja. Lágy és jól alakítható, jó a párnázó hatása, a seb irritációja nélkül eltávolítható.
Alkalmazási terület
Fertőzés klinikai tüneteit nem mutató, tisztulási,  illetve granulációs szakaszban lévő,  az erőstől a közepesig váladékozó sebek kezeléséhez.  Különösen krónikus problémás sebeknél,  mint pl. ulcus cruris vagy dekubitusz.  Alkalmas vénás eredetű fekélyek kezeléséhez kompressziós terápiával kombinálva.  Égési sérülések kezeléséhez a II. a fokozatig.  Mélyebb sebek vagy nehezen ellátható problematikus zónák kezeléséhez az erre a célra speciálisan kialakított kötszereink nyújtanak tökéletes megoldást.

Jelenlegi ára: 1 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-14 23:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése