2019. december 28., szombat

Syma X15 2.4GHz drón 50méter hatótáv lebegés funkcióval - Jelenlegi ára: 9 999 Ft

Eladó a képen látható Syma X15 2. 4GHz drón 50méter hatótáv lebegés funkcióval . A termék új , bontatlan .
A Syma egy jól ismert és reprezentált modell a piacon, amely még a hivatásos modellezők körében is elismert.
Az X15 Quadcopter tökéletes választás mindenki számára,  aki olyan sokoldalú modellt keres, amely bárhonnan és bármikor repülhet.  Az egyszerű design és kis méret lehetővé teszi, hogy bárhová magával viheti.  
A modell kialakítása nagyon ellenáll az eséseknek és ütközésnek - mindezt a kiváló minőségű anyagok felhasználásával értek el.  A rugalmas anyag, amelyből a rotorlapátok készültek, rendkívül tartósak és az eltörés veszélye elhanyagolható.  A szél ellenállásának köszönhetően a modell alkalmas beltéri és kültéri használatra.  
A Syma X15 egy 6-tengelyes stabilizáló rendszerrel (gyroscope) rendelkezik , amelynek hála a gép agilis és érzékeny, de nagyon stabil állapotban reptethető.  A felfüggesztési funkció hihetetlen stabilitást és könnyű kezelhetőséget biztosít, így a kezdő és a fejlettek is érezni fogják a modell repülésének örömét.  
A nagy teljesítményű LED-ek nemcsak jól néznek ki, hanem egy kényelmes repülést tesznek lehetővé sötétben is.
A vezérlést professzionális, modern 4 csatornás 2, 4 GHz - es távirányítő hajtja végre a Spread Spectrum Technology(SST) használatával, ami a tartományt sokkal nagyobbra növeli, és a vezérlés 100-szor gyorsabb, mint a hagyományos távvezérlőknél. 27/40 MHz frekvenciával.  
A Syma X15, az egyszerű repülés mellett minden irányba,  valós légi akrobatikát is képes végrehajtani, többek között spirálok, spirálok és "360 fokos körök".  Mindössze annyit kell tennie, hogy megnyomja az adó egyik hozzárendelt funkciógombját, és kiválaszthatja azt az irányt, amelyben a trükket el kívánja végezni.  A vezeték nélküli technológiával és a 2, 4 GHz-es vezérlő széles tartományával a modell reakciója a jelre azonnali.  
 
Csatorna
2. 4G frekvencia
Giroszkóp
6-tengelyes stabilizációs rendszer
Töltési idő
kb. 130 perc
Repülési idő
körülbelül 7 perc
Tartomány
legfeljebb 50 méter
Repülési utasítás
felfelé, lefelé, előre, hátra, balra és jobbra, balra és jobbra dönthető, 360 fokos forgatással
Funkció
Headless mód, lebegés funkció
Méretek
220mm x 220mm x 50mm


Jelenlegi ára: 9 999 Ft
Az aukció vége: 2020-01-17 18:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése