2022. december 17., szombat

Forrólevegős sütő Tefal Easy Fry & Grill & Oven 9in1 FW501815 - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

9 az egyben.  
CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM POSTÁZOM
Tefaf garancia
Tulajdonságok
A Tefal egy egyedülálló termékkel rendelkezik, amely megváltoztatja a főzésről alkotott képét! Az Easy Fry & Grill & Oven egy kifinomult , olajnélküli sütő grill és sütő, amely lehetővé teszi, hogy számtalan fogást készítsen, minimális vagy olaj felhasználás nékül. Hasábburgonya, steak burgonya, grillezett csirke, borda vagy sült sajt egészségesebb változatban!
Számos funkciója áll az Ön rendelkezésére, például hasábburgonya-, csirke-, sertés- és halhús-, pizza-, torta sütés, aszalás, grillezés. Ha nem biztos a beállításokban, használja a 8 előre beállított program egyikét. A hőmérsékletet 45 ° C és 200 ° C között állíthatja be, és egy praktikus időzítő segít a főzési idő mérésében.
Az Easy Fry & Grill & Oven több szintjének köszönhetően egyszerre akár három ételt is elkészíthet. A sütő bőséges 11 literes térfogattal rendelkezik, így akár hat ember számára is elegendő ételt készíthet. Örülni fog az beépített öntöttvas grillrácsnak, amely kiválóan alkalmas a halak, húsok és zöldségek grillezésének optimális eredményéhez. Ételei olyanok lesznek, mint egy szabadtéri grillből, és ugyanakkor sokszor egészségesebbek! Az öntött grillen kívül van sütőkosár, csepegtető tálca, csirke sütő rostély és lecsukható fogantyúval ellátott grillalap.
És a készülék működése? Nagyon gazdaságos! A Tefal Easy Fry & Grill & Sütővel az ételkészítés 30% -kal gyorsabb és jobb energiahatékonyságú, mint egy hagyományos sütővel.
Legfontosabb tudnivalók
Forró levegős sütő, grill és sütő
8 előre beállított program
Hasábburgonya-, csirke-, sertés- és halhús-, pizza-, torta sütés, aszalás, grillezés
Bőséges 11 literes mennyiség (legfeljebb 1, 7 kg élelmiszer)
A hőmérséklet beállítása 45 és 200 fok között
Digitális kijelző érintésvezérléssel
Időzítő a főzési idő beállításához (lassú sütéshez 60 perc és 24 óra között)
7 tartozék készletben található
A kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók

Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2022-12-18 00:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése