2022. szeptember 12., hétfő

Metáleffekt pigment - Vörösrézcsillám - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

A fémes hatás különleges, csillogó látványt nyújt. Lepd meg környezeted és használd a metáleffektet olyan felületeken, amikre nem feltétlenül jellemző ez a szín!
endkívüli csillogás, maximális nemesfém hatás
természetes napfényben még szikrázóbban tündököl
elszínezi az alapot, de nem teljesen fedő, így a kontrasztos minták megmaradnak alatta
jól kombinálható más színekkel és hatásokkal
kétféle szemcseméret közül választhatsz, felhasználástól függően
a metáleffekt csillám pigment intenzív glitter hatást ad a látványhoz
A fémes hatás luxus érzést kölcsönöz, mely remekül kiemeli a legtöbb tárgyat a hétköznapi környezetéből. Akár egy szép bútorról, vagy egy járműről beszélünk, egészen biztos, hogy metál színben rendkívülivé válik.
Régies és modern környezetben is maradandó látványelem a metáleffekt. Bátran kombináld matt felületekkel, például betonnal. Az éles kontraszt még jobban kiemeli művedet!
Nem kell ötvösnek lenned, hogy fémhatású ékszereket készíthess. Keverj metáleffekt pigmentet műgyantához és öntvényeid csodálatos, nemesfém benyomását keltik majd.
A szépségiparban is előszeretettel használják a fémhatást, hisz exkluzív és nemes csillogásával ragyogó külsőt eredményez. A pigment maga egy természetes anyag, más néven mica por. Bizonyos típusai körömlakkok, szappanok, kozmetikumok alapanyaga.
A javasolt keverési arány 10% körül van, ami azt jelenti, hogy például 90 gramm (lehetőleg) színtelen bázishoz adj 10 gramm pigmentet és alaposan keverd össze. Ez csak irányadó. Lehet több is, kevesebb is, igényeidnek megfelelően.
Egészségre teljes mértékben ártalmatlan, de mint semmilyen port, ezt sem célszerű belélegezni, viselj porálarcot a kezelésekor!

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2022-09-13 01:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése