2022. július 18., hétfő

VADONATÚJ!!! FÉLÁRON!!! Aroso 18 literes 12 V-os autós elektromos hűtőtáska hűtőláda hűtő táska - Jelenlegi ára: 18 500


A licit tárgya: Aroso hűtőtáska
Vadonatúj!!!
Eredeti dobozában, használati utasítással!!!
Féláron!!! új ára 79. 99 Euro volt (2. kép)!!!  
Édesapám hagyatékából való. Neki vásároltam Ausztriában kiegészítő nyaralási felszerelés gyanánt, de nem került sor a használatára.
2in1 hűtő- és fűtőtáska. Egy kapcsoló segítségével lehet állítani a funciót (8. kép). 18 literes, 12 V-os, 54 W-os szivargyújtóról üzemeltethető. A táska kettős polipropilén héjjal, közte vastag hőszigeteléssel rendelkezik. A fedelébe mélyedést alakítottak ki (6. kép), hogy legmagasabb PET palack is beleférjen.
Műszaki adatok:
Hálózati feszültség: 12 V
Teljesítmény: 54 W
Űrtartalom: 18 liter
Kábelhossz: 1. 5 méter
Van még sok eladó termékem az édesapám után. Például: Bosch motoros elektromos bicikli, eredeti Jacques Lemans golf karóra, gollflabdák, vadonatúj Beurer masszírozós vibrációs láb pezsgőfürdő, Rollei diavetítő gép, Miele mosógép, 15 literes melegentartó boci, Atera tetőtartó Audi A6 Avant vagy más integráltsines autóra, egy új Eckla Porty univerzális bicikliszállító, egy görögkeleti ikon, Vincent van Gogh: Éjjeli kávézó falikép modern kerettel, 12 kg/nap kapacitású jégkocka készítő gép, Einhell TH-VC 1425 hamuporszívó, 3 db-os operett zenei CD gyűjtemény, sztali kézi gérvágó fűrész, egy tekercs üvegfátyol, 2 db Bourdon 100 bar-os nyomásmérő, AEG SB2E fúrógép, Metabo sövényvágó, 1. 600 W-os Gardena ágdaráló, stb... Érdemes az összes hirdetésemet megnézni!
Van egy csomó hasznos termékem is, nézd meg azokat is! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 18 500 Ft
Az aukció vége: 2022-07-19 02:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése