2022. május 11., szerda

Rendszergazda műszerész műhely felszámolás IC-k M74ALS ..... 14, 20 lábas Mitsubishi - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Kérem, olvassa el a leírást mielőtt licitál, vásárol!
A képek szerinti állapotban. Tevékenység megszűnése miatti felszámolásból visszamaradt alkatrészek.
Első ráközelítéssel 19db van. Egyben jó lenne, ha elmenne, de nem zárkózom el kisebb tételtől, tehát a megbontástól sem. Ez ügyben a terméklap alján lévő üzenetmezőben megbeszélés szükséges! De ne próbáld elosztani a teljes árat a darabszámmal, mert kisebb adag eladásánál a darabár is változhat. Jellemzően felfelé... (Ha leütöd az egészet, akkor már NINCS miről beszélni! Annyi az ár és a mennyiség, amennyi a terméklapon szerepel! )
Újaknak tűnnek, de szerintem a többsége volt már foglalatban. Forrasztva biztosan nem voltak. Van egy kis jellegzetes szélső láb elhajlás. Ez utal a foglalatból való kiszedésre. Valószínű, hogy  semmi bajuk. Elvégre minek őrizgetne valaki rossz alkatrészeket?
Hacsak nem akart belőle valami hajót csinálni, mint annak idején nagy divat volt gyufaszálakból megcsinálni az Eiffel tornyot.
De ma már más világot élünk. A "csendes őrültek" most is horgászni járnak, a ráérősek meg egymás torkát harapdossák a fotelből a közösségi oldalakon. Tisztelet a kivételnek.
Valamennyi IC Mitsubishi, M74ALS "család".
20 tüskések:
- M74ALS573P    - 6db
- M74ALS245AP - 6db
- M74ALS244AP   - 4db
14 tüskés:
- M74ALS74AP   - 3db
!!!
A közeljövőben több kisebb IC-t, TTL és más kategóriákat is fogok feltenni, zömmel 14, 16, 20DIP, flip-flop és más, melyek ugyancsak ebből a felszámolt műhelyanyagból lesznek, ömlesztve.
Még bírja a szemem. Aztán, ha majd nem, akkor ömlesztve lesz kiárusítva a többi.
Postázni  MPL Vaterafutárral IGEN!
DPD és más futár NEM!
MPL Csomagautomatába IGEN!
Ajánlott levél, Postán maradó! IGEN!
Foxpost NEM!
Gyors postázás, biztonságos csomagolás.
Lásd képeket!
Utánvéttel nem postázok!
KÉRDEZZEN BÁTRAN, ha valami nem érthető.
A kedves vevőt kérem 3 napon belül vegye fel velem email-ben a kapcsolatot és 7 napon belül egyenlítse ki az anyagiakat. Ellenkező esetben nem tudok csak negatív értékelést adni.
!!! Ha netán érkezik kérdés alul, akkor előfordulhat, hogy a Vatera - új szolgáltatásának köszönhetően - NEM fogja azonnal kézbesíteni a válaszüzenetemet - kicsit elmoderálgatnak rajta - volt már példa rá nem is egyszer. Persze nem volt az üzenetben soha semmi szabálytalan, de ez egy automatikus szűrő, fennakad a válasz - ki tudja miért? -, amit aztán, gondolom egy munkatárs "elemezget", amikor épp arra kerül a sor.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2022-05-12 01:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése