2021. március 26., péntek

Cook It (zöld) - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


multifunkciós konyhai sütő
kompakt, forgatható konyhai sütő
180° -ban forgatható
tökéletes grillezéshez, sütéshez, pirításhoz
tapadásmentes bevonattal
700 Watt teljesítmény
Kedvenc ételeit elkészíteni sokszor fáradalmas munkával és kosszal jár, és sok időt vesz igénybe. Bemutatjuk a legújabb konyhai segítőt, amely segítségével a főzési időt a felére csökkentheti, elképesztően könnyű a használata és a tisztítása.
A Cook It multifunkciós sütő fél perc alatt bemelegszik és már sütheti is kedvenc ételeit. A Cook It főzőfelületén egyenletesen oszlik el a hő, és a speciális karcolásmentes bevonata a durva bánásmódnak is ellenáll.
FLIP-OVER technika
A Cook It egyszerre süti az ételt felülről és alulról, így az ételek percek alatt elkészülnek, nem ragad oda, és kosz sem lesz a konyhában. Készíthetnek vele finom reggeliket, szaftos húsokat, nassolnivalót a vendégeknek, ízletes vacsorákat és ínycsiklandó desszerteket.
Kompakt és praktikus
A Cook It kevés helyet foglal a konyhában, kényelmesen elfér a fiókban vagy egy polcon. Tárolhatják állítva, vagy fektetve. A praktikus tervezés és a tapadásmentes felület miatt profi és a kezdő szakácsok is használhatják.   Egyetlen mozdulattal tisztára lehet törölni. Nagyszerű gép!
5 az 1-ben konyhai eszköz
Ezzel a 700 Wattos erősségű konyhai csodával – grillezhet, süthet, készíthet vele sülteket, toastot, ráadásul dupla olyan gyorsan, mint hagyományos serpenyőkkel. Akár 5 konyhai eszközt is helyettesíthet ezzel a fantasztikus eszközzel.
Rendelje meg most a Lifestyle Cook It multifunkciós konyhai sütőt az elképesztő MediaShop áron!


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2021-03-27 00:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése