2021. január 28., csütörtök

Értelem és érzelem (Kerülj Szinkronba!) - Emma Thompson, Kate Winslet, James Fleet - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez!
Hang (borító alapján): magyar, angol, lengyel
Felirat (borító alapján):  magyar, angol,   bolgár, horvát, lengyel, román, szlovén
Értelem és érzelem
(Sense and Sensibility)
Rendező:  Ang Lee
Szereplők:  Emma Thompson, Kate Winslet, James Fleet,  Alan Rickman,  Hugh Grant  
Leírás:
Dashwood úr váratlan halála után három lánya pénz nélkül marad. A korábbi jólétnek búcsút kell mondaniuk, ám megmarad nekik valami, ami sokkal fontosabb: a szívük. Az idősebbik lány, Elinor nem bízik az érzelmeiben, úgy véli, a szív dolgaiban is az eszére kell hallgatnia. Húga, Marianne viszont egészen más természet. Csöppet sem leplezi az elbűvölő Willoughby iránt érzett szenvedélyes szerelmét.
Míg a lányok a maguk módján mindketten a boldogságot keresik, a néző elgyönyörködhet a régi szép Anglia ezer csodájában: a rendezett társasági élet, a figyelmes udvariasság és a mindig jól ápolt zöld gyep szépségeiben. És természetesen izgulhat hősnőink szerelméért.
Ha a szereplők parádés névsora nem lenne elég álljon itt néhány kézzelfogató bizonyítéka a film sikerének: 7 Oscar-jelölés, Oscar-díj a legjobb adaptált forgatókönyvért, 2 Arany Glóbusz díj, valamint a Berlini Filmfesztivál fődíja!
Extrák: -
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2021-01-28 17:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése