2020. augusztus 6., csütörtök

L&K KICK 10CM 3 DB/CS SZÍN: 104 - Jelenlegi ára: 690 Ft


Szállítási idő:
1 - 5 munkanap
Méret:
10, 0 cm
Kiszerelés:
3 db/csomag
Szín:
104
Típus:
Kick
Változat:
Crab-sós íz
Gyártó:
L& amp; K
Információ:
írj nekünk lentebb, a "Kérdezz az eladótól" gombra ; #58; *** Ingyenes szállítási lehetőség 20 000 Ft feletti rendelés esetén.
L& K Kick - A teste nyújtott formájú, inkább a twisterek testéhez hasonlít, ám attól picit ducibb. Sűrű, vékony bordázattal rendelkezik, amely szintén fogósabbá tudja tenni, a célhal pedig szinte bármilyen ragadozó lehet. A farok korong ovális alakú, ami miatt nem tudja túlveretni magát, így az állóvizek mellett a gyorsabb folyású vizekben is eredményesen alkalmazható.
L& K Kick
A plasztik teste nyújtott formájú, inkább a twisterek testéhez hasonlít, ám attól picit ducibb. Sűrű, vékony bordázattal rendelkezik, amely szintén fogósabbá tudja tenni, a célhal pedig szinte bármilyen ragadozó lehet.
A farok korong ovális alakú, ami miatt nem tudja túlveretni magát, így az állóvizek mellett a gyorsabb folyású vizekben is eredményesen alkalmazható.
A hátán található bevágás segít elrejteni az Offset horgokat, amely így kapás esetén azonnal tud akadni a legkeményebb ragadozó szájban is.
Rendkívül fogós színekben kapható, melyek mindegyikére jellemző a flitterezettség. Ez nagymértékben növeli a fogósságot, hasonlóan a sóssága is kiemeli a többi plasztik csali közül. A legfogósabbá pedig ízesítése teszi, ami egy speciális természetes, és ? Attack" aroma keveréke.
Ezek a tulajdonságok emelik napjaink egyik legfogósabb plasztik csalijává az L& K Kicket!

Jelenlegi ára: 690 Ft
Az aukció vége: 2020-08-06 12:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése