2020. július 26., vasárnap

Hőszivattyős szárítógép garanciával eladó - Jelenlegi ára: 50 000 Ft

Jó állapotú hőszivattyús szárítógép garanciával eladó!   Akár telefonon is kérdezhet!
Készülék tulajdonságai:
Jellemzők
Szárítógép típusa: Szárítógép- Kondenzációs Hőszivattyú Maximális ruhatöltet: 7 kg Energiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A++ Programok száma: 7
-
SensorIQ
Az intelligens SensorIQ technológia automatikusan a kiválasztott programhoz, a szennyes típusához és a kívánt szárazsági szinthez igazítja a szárítási folyamatot. A nedvességérzékelő a ruhanemük nedvességszintjének megfelelően folyamatosan módosítja a szárítási időt. A SensorIQ technológia automatikusan leállítja a szárítógépet, amikor érzékeli, hogy a ruhák szárazsági foka elérte kiválasztott mértéket. Tehát akkor, ha a kezelt ruhák éppen "megfelelőek vasaláshoz" vagy "szárazak", illetve "szekrényszárazak" vagy "nagyon szárazak" - ahogy csak szeretnénk.
-
Hőszivattyúval ellátott kondenzátoros szárító
A hőszivattyúval ellátott kondenzátoros szárító a hagyományos modelleknél alacsonyabb hőmérsékleten szárítja a ruhánemüt, ami jobban kíméli a ruhákat. Ez az egyetlen háztartási készülék, amely a hőszivattyú hűtési és fűtési részét is hasznosítja. A teljes kihasználtság az energiafogyasztás akár 40%-os csökkenéséhez vezet az A energiaosztályhoz viszonyítva.
-
TwinAir - hatékony ruhaszárítás
A hőszivattyúval ellátott kondenzátoros szárítók egyedülálló légbefúvó rendszerrel büszkélkedhetnek. A kétirányú forgás közben mindkét légcsatornán keresztül a száraz meleg levegő egyenletes intenzitással áramlik a dobba. A légmozgás útját a dob forgásához igazítottuk, ami egyenletes szárítási intenzitást tesz lehetővé a szárítási ciklus folyamán. Az egyenletesen elosztott ruhanemű nem kuszálódik össze és a végeredmény tökéletes lesz.
Kapacitás
7 kg
Szárítókapacitás
7 kg
Kijelző
Digit kijelző
Programok
Programok száma
7
Információs szolgálatatások
Késleltetett indítás
Igen 24 óra
Teljesítmény
Energiahatékonysági osztály
A++
Éves energia fogyasztás kWh/év
199 kWh
Zajszint (dB(A))
65 dB
Fizikai tulajdonságok
Nettó méret
600 x 850 x 600 mm
Nettó súly
52 kg


Jelenlegi ára: 50 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-26 12:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése