2020. június 25., csütörtök

Ariel PODS Allin1 Lavender Freshness mosókapszula 28 db 28 mosás - Jelenlegi ára: 2 989 Ft

Ariel PODS Lavender Freshness mosókapszula színes és fehér ruhákhoz. 28 db gélkapszula van a dobozban.  
tisztít
eltávolítja a foltokat
felfrissíti a ruhákat
ragyogást kölcsönöz a textileknek
már 30 fokon hatékony folteltávolítás
erősen szennyezett ruhákat inkább 40 fokon vagy magasabb hőmérsékleten mosson, ha a címke engedi
extra ápolás a színes ruháknak
ragyogó fehérség a fehéreknek
Ariel PODS Allin1 Levendula egy különleges és szuper kompakt, előreadagolt mosókapszula színes és fehér ruhákhoz friss levendula illattal. Az Ariel Pods Allin1 az Ariel legjobb 3-rekeszes folyékony mosókapszulája, melynek különleges és jellegzetes kialakítása stabilan, egymástól elszeparálva tárolja az összetevőket egészen a mosásig.  
Ariel PODS Allin1 Levendula mosókapszula fehér és világos színű ruhákhoz. 28 db gélkapszula van a dobozban.
1. Tisztít 2. Eltünteti a foltokat 3. Felfrissít 4. Ragyogóvá varázsolja a ruhákat 5. Már 30°C-on is hatékony, Rendkívüli tisztítóhatás egyetlen mosókapszulában, Megőrzi a színes ruhák élénk színét, fehérré varázsolja a fehéreket. Ragyogó végeredmény még makacs foltok esetén is, Különleges tisztítóhatás már 30°C-on is
Rendkívüli tisztító erő egyetlen kis kapszulában. Az Ariel Allin1 mosókapszulák különleges, több rekeszes kialakítása stabilan, elkülönítve tárolja a hatóanyagokat a mosás kezdetéig, így szuper-koncentrált tisztító hatást nyújtanak. Az Ariel mosókapszulák innovatív filmréteg-bevonata víz hatására teljesen feloldódik, intenzív technológiája pedig sokféle folttal elbánik, ennek köszönhetően ez a legkiválóbb Ariel mosógél, amely épp a megfelelő mennyiségű mosószert tartalmazza.  
Összetevők
> 30% Anionos Felületaktív Anyagok, 5-15% Szappan, < 5% Nemionos Felületaktív Anyagok, Foszfonátok, Enzimek, Optikai Fehérítők, Illatanyagok, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Linalool
Hogyan kell használni az Ariel Lavender Freshness mosókapszulát?
tegyen 1 db kapszulát a mosógép dobjába, rakja bele a szennyes ruhákat, válassza ki a ruháknak megfelelő mosási programot, és indítsa el
ne felejtse el visszazárni a dobozt, hogy a kapszulákat megóvja az esetleges nedvességtől (a védőfólia nedvesség hatására feloldódik)
(Kisebb) gyermekektől feltétlen tartsa távol, mert a színes kapszulát játékszernek nézheti, de az súlyos károsodást okozhat, ha a szemébe vagy a szájába kerül. De a nagyok akár egyedül is kimoshatják a szennyest, mert olyan könnyű használni. További információk a csomagoláson.
A szállítási díj a csomag súlya alapján kerül felszámításra:
0-3 kg 1399 Ft
3-5 kg 1499 Ft
5-10 kg 1699 Ft
15-20 kg 1999 Ft
Az átutalás előtt mindenképpen várd meg, amíg visszaigazoljuk, hogy az összes rendelt terméket összekészítettük! Ebben a levélben kapod meg a pontos szállítási díjat is.

Jelenlegi ára: 2 989 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 21:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése