2020. május 31., vasárnap

Roland VariOS VC-1 VC-2 - Jelenlegi ára: 1 Ft

Roland VariOS Open System Modul VC-1 és VC-2 kártyákkal!!!
Eladó egy VariPhase szoftver-vezérelt rendszer (V-Producer) modul és a Roland 2db V Card-ja, a VC-1 és a VC-2.
Aki ismeri ezeket a cuccokat, vagy utána néz, hamar rájön, hogy a két kártya értéke jóval felülmúlja a hangmodul értékét. Maga a hangszer viszonylag olcsón megvehető, de a kártyákat nem adják sehol oda 90-120 ezer forint alatt darabonként!!!
Ritkán, mondhatnám még egyszer sem láttam így együtt felrakva őket a netre, gondoltam ha valaki tudja mi ez, annak óriási lehetőség így együtt beszerezni őket.
A készülék és a kártyák tökéletesen működnek!
Jó licitálást!!!
Termékjellemzők:
A forradalmi jelentőségű modul lehetőséget nyújt a felhasználóknak az audió sávok MIDI adatokhoz hasonló rugalmas editálására szoftver-vezérelt rendszer (V-Producer) modul kivitelben valósidejű beavatkozás a Pitch, Time és Formant paraméterekbe a Variphrase technológia segítségével
egyszerű adatátvitel és programozás USB-n keresztül
a GrooveScope ablakban teljesen átalakíthatjuk dob-loopjainkat
a Phrase-Scope ablak pedig a dallamok megváltoztatására szolgál
40 multi-effekt, 8 Chorus és 9 Reverb
az adatok PC-Card-ra is menthetők, így a rendszer önmagában is használható
a nyitott rendszernek köszönhetően a szoftver frissitések egyszerűen megvalósíthatók
A VariOS egy nyitott Hardware/Software rendszer, amely lehetővé teszi az audió alapú sávok létrehozatalát, a MIDI-re jellemző flexibilitással. Az összes processzálást a VariOS modul kezeli, amelyet egy szoftver csomag segítségével kontrollálhatunk. Az első szoftver csomag a V-Producer a VariOS számára. Ennek segítségével manipulálhatjuk a minta hangmagasságát, tempóját, formánsát, effektezhetjük a mintát, vagy akár komplett kíséreteket hozhatunk létre, miközben a zene végig szól, tehát nincs elakadás. Továbbá, nagyon fontos, hogy mivel a VariOS modul bővíthető PC kártyákkal, így a rendszer akár teljesen új funkciókkal vértezhető fel a későbbiek során.  
További funkciók
A VARIOS JELENTŐSÉGE PC-S HASZNÁLATKOR
Képzelj el egy olyan szoftver programot, amely lehetővé teszi komplett audió alapú végtermék létrehozását valósidőben anélkül, hogy leterhelnéd számítógéped processzorát. Ez a VariOS létrehozásának elsődleges gondolata. Ez a nyitott felépítésű rendszer tartalmazza a speciális V-Producer szoftvert és az 1U magas VariOS hardware modult. Létrehozhatunk 6-Partos audió Arrange-okat, miközben szabadon alakíthatjuk a hangmagasságot, a tempót és a formánst. A rendszer tartalmaz még különálló zengetőt, kórust és multi-effekteket, így a minták processzálása és keverése is egy helyen megtörténhet, ebben a Plug-in-szerű környezetben. Mindez egy egyszerű USB kapcsolaton keresztül történik.  
KÖNNYED AUDIÓ KÓDOLÁS ÉS SZERKESZTÉS
Egy dal összerakása a VariOS-ben rendkívül egyszerű művelet. Először keressünk a számítógép merevlemezén . WAV és/vagy . AIFF fájlokat. Ezután a V-Producer gyorsan és automatikusan csoportosan átkódolja az adatokat és USB-n keresztül továbbítja azokat a modulba. Az átkódolás és a továbbítás után már dolgozhatunk is a sávokkal a V-Producer-ben, egyszerű Drag-and-Drop parancsok segítségével. A legjobb, hogy bármely audió fájlt összedolgozhatjuk egy másik audió fájllal, mivel a VariPhrase engedélyezi a hangmagasság, a tempó és a formáns független alakítását, nemkívánatos „ mellékhatások" nélkül.  
ALAKÍTSD LOOP-JAID A GROOVESCOPE SEGÍTSÉGÉVEL!  
A V-Producer GrooveScope ablaka alkalmas az audió Loop-ok teljes átszerkesztésére, akár extrém módon is. Először a GrooveScope analizálja az audió mintát és a tempó alapján felszeleteli azt különálló eseményekre. Azonban itt válnak a dolgok igazán érdekessé: ezek az események nem csak átalakíthatók új Loop-okká, hanem minden egyes esemény hangmagassága és tempója is grafikus módon manipulálható úgy, hogy közben az eredeti hangminőség nem változik. Az összes szerkesztés non-destruktív, így bármennyit kísérletezhetünk – és mindezt valósidőben. Ha pedig az egér helyett inkább potméterek csavargatásával szeretnénk dolgozni, akkor használhatjuk a VariOS modul megfelelő potijait az audió Loop figyelése közben, és a V-Producer hűen le fogja követni az elvégzett mozgásokat.  
PHRASESCOPE: A NÉLKÜLÖZHETETLEN ÉNEK ESZKÖZ
A V-Producer PhraseScope ablaka elkülöníti a dallamot a frázis többi részétől, lehetővé téve új dallamok létrehozását, vagy harmóniák grafikus hozzáadását, vagy akár hangok bejátszását MIDI billentyűzetről. A PhraseScope segítségével veszünk egy létező ének frázist, vagy dallam hangszer frázist, és megváltoztatjuk annak hangjait, vagy szerkezetét mindezt anélkül, hogy a keletkező minta elveszítené természetességét. Gyorsan kéne létrehoznod kísérő vokálokat? Csak játszd be a harmóniákat egy MIDI billentyűzetről. Éppúgy, mint a GrooveScope esetében az összes szerkesztés valósidőben zajlik, és non-destruktív.  
A V-Producer továbbá lehetővé teszi a MIDI Clock és MTC szinkronizálást, következésképpen tökéletesen együtt futtatható más szekvenszer programokkal, mint például a Logic vagy a Cubase. Az Arrangement-ek exportálhatók Standard MIDI fájlokként is és kódolt audió fájlokként is – vagy egy egész Arrange elmenthető sztereó . WAV/AIFF fájlként is, ha esetleg később más szoftverben szeretnénk tovább dolgozni.  
V-Card VC-1 Roland D-50
Termékjellemzők
Egy PC-kártya, ami a D-50 tökéletes rekonstrukciójává változtattja a V-Synth-et
Tartalmazza az összes eredeti patch-et, mint: "Fantasia, " "Living Calliope" és "Intruder FX"
Teljes programozás a V-Synth érintés-érzékeny kijelzőjének és a potméterek segítségével
A TimeTrip Pad a D-50 joystick-ját helyettesíti
Eredeti D-50 patcheket lehet MIDI bulk dump-pal áttölteni
A D-50 kezelőfelülete azonnal életbe lép, ha a kártyával kapcsoljuk be a hangszert
*Ha a kártya a készülékben van, csak a D-50 szintézist használhatjuk. Az eredeti V-Synth 
kezelőfelület újraindításkor, a kártya nélkül jelentkezik fel a hangszer.  
További információk
Újjászületik a legendás D-50… A Roland V-Card elnevezéssel gyártja új fejlesztésű PC-kártyáit, melyek kifejezetten a V-Synth – hez készülnek, lehetővé téve hogy egy retro- vagy éppen egy future – szintetizátort varázsoljon a V-Synthből. Az első kártya a VC-1, ami gyakorlatilag a legendás D-50 L/A szintetizátort modellezi a V-Synth segítségével. Egyszerűen behelyezzük a kártyát és máris átrepülünk 1987-be, mikor a D-50 megjelent. Újra átérezhetjük a hangszer teljes programozását, hallhatjuk az olyan patch-eket mint a "Digital Native Dance" vagy a "Living Calliope". Minden áramkör és paraméter tökéletesen le van modellezve, nemcsak úgy szól a hangszer mint a D-50, hanem ez egy igazi D-50!!! Érdemes figyelni majd a további V-Card-okat is…
Igazi D-50, teljes hangszínszerkesztéssel
A D-50 összes létező paraméterét elérjük a V-Synth érintés-érzékeny kijelzőjének és a hangszeren található kezelő szervek segítségével. Még a "Balance joystick" is tökéletesen reprodukálható a Time Trip Pad-dal. És most jön a lényeg! Eredeti D-50 patch-eket tölthetünk be MIDI bulk dump-pal, hogy a sok száz régi hangszínt használhassuk.  
V-Card VC-2 Vocal Designer
Termékjellemzők
Összetett vokál modellezés: háttér vokálok, kisebb – nagyobb kórusok, autentikus vagy teljesen szintetikus formában
A saját hangunkból kiindulva kreálhatunk masszív kórus hangzást
A hangmagasság felismerő algoritmus segítségével a bejövő jel hangmagassága alapján alkalmazhatjuk a vokódert, így nem kell a billentyűzeten sem játszani.  
A Poly-Voice Keyboard üzemmódban bejövő audio jel nélkül is működhet, így nem kell énekelni 
V-Synth-hez és VariOS – hez: PC-card formátumban kerül forgalomba
A V-Synth XT gyárilag tartalmazza
Vokál szerkesztés magas fokon 
Az emberi hang a lehető legkifejezőbb zenei hangszer az összes közül, egyben a legnagyobb kihívás digitálisan modellezni a nagyon összetett karakterisztikája miatt. Íme a VC-2, ami ezt hivatott megoldani. A VC-2 átalakítja a V-Synth-et, a V-Synth XT-t vagy a VariOS-t egy komplex vokál-modellező eszközzé. Legendás vokódereket, masszív kórusokat modellezhetünk, mindezt a lehető legkifejezőbb módon.  
Építsünk fel egy virtuális kórust
Akár egy hangra, vagy egy egész éneklő kórusra van szükség, a VC-2 produkálja azt a minőséget amire az előadó vágyik. A saját hangunkból, szavainkból kiindulva készíthetünk kifejező virtuális vokálokat. A magas felbontású vokóder segítségével igazán modern hangszíneket gyárthatunk, például a retrós "robot voice" - ezek maximálisan megfelelnek a mai dance zene elvárásainak.  
Kezekkel vagy kezek nélkül
Akárcsak az egyéb vokóderek, a VC-2 esetében is lehetőség van arra, hogy éneklés közben a billentyűzeten játszva egyéb szólamokat szólaltassunk meg. Ezenkívül két lehetőség van még a vokálok megszólaltatására. A Poly Voice Keyboard üzemmódban bejövő audio jel nélkül játszunk a billentyűzeten, vagy ennek az ellenkezője, hogy a hangmagasság felismerő algoritmus az élő éneklés alapján szólaltatja meg a szintetizált hangot, így nem kell a billentyűzeten játszani.  

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2020-05-31 14:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése