2020. április 29., szerda

Fujifilm FinePix HS50EXR - Jelenlegi ára: 70 000 Ft

Újszerű Fujifilm FinePix HS50EXR (~3300 expo, nem elírás), karcmentes, kopásmentes, a gumi nyúlásmentes, a kihajtható-kifordítható kijelzőn védőfólia, 24-1000mm ekvivalens gyújtótávolság, az objektív karcmentes, pormentes, gombamentes, hibamentes, kézi zoomgyűrűs, nem kell a gombokkal szarakodni...
Ez a gép volt a FinePix széria csúcsa, 42x(vagy 84x digitális) zoom, full HD videó, több lépcsőben lassított felvétel, SDHC kártya, beépített vaku és külső vakupapucs.
Jár hozzá a
- gép
- doboz
- akkumulátor
- töltő
- napellenző
- nyakpánt
- 4GB Kingston kártya
- 58mm Fotga CPL szűrő
Optika
Effektív pixelszám: 16 megapixel
Képstabilizátor: van
Valós pixelszám: 16, 0 megapixel
Szenzor típusa CMOS
Szenzor mérete: 1/2"
Filmfelvétel: 1920 x 1080 60fps, 1280 x 720 60fps, 1280 x 720 30fps
Tömörítetlen formátum: WAV
Kijelző
Zoom: 42xzoom (35mm): 24 - 1000 mm
Digitális zoom: 2, 0x
Manuális fókusz: van
Autofókusz: Kotrasztérzékelő AF rendszer, Követő AF, Folyamatos AF
Macro: 1 cm
Rekesztartomány: F2, 8-F5, 6
Zársebesség-tartomány: 1/4000 - 4 másodperc
Fénymérés: szpot, követő
Rekesz-elõ választás: van
Zársebesség-előválasztás: van
Általános
LCD: 3, 0"
Fénykép szabályozás
Memóriakártya-foglalat: SD, SDHC, SDXC
Expozíciókompenzáció: -2 EV to +2 EV (in 1/3 EV lépésköz)
Távkioldó: opcionális
Állványmenet: van
Önkioldó: 2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga: fémváz
Akkumulátor mérete: egyedi
Súly: 808 g
Megjegyzés: 16M EXR CMOS II, magas képminőség, gyors autófókusz és reakcióidő
Egyedi akkumulátor típusa: Li-ion (NP-W126)
Vaku
ISO értékek: ISO auto / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 (Exp: ISO100, 12800)
Fehéregyensúly: auto
Fehéregyensúly finomhangolás: van
Fő jellemzők
Beépített vaku: van
Külső vakupapucs: van
Vaku opciók: automata, vörösszem-hatás csökkentő, lassú szinkron
Csatlakozás
Belső memória: van
Videokimenet: van
USB: van
FUJINON 42x Optikai Manuális Zoom és erőteljes Optikai Képstabilizáló
1 cm szuper makro tartománnyal rendelkezik.
Lencse-eltolásos képstabilizáló biztosítja az elmosódás mentes képek rögzítését.
FUJINON 42x Optikai Manuális Zoom (24 - 1, 000mm)* & Szuper Makro
Az újonnan tervezett Fujinon optikai 42x manuális zoom lencse (24 - 1, 000mm)*hatékonyan kombinálja az aszférikus, ED, és beépített lencséket, f/2. 8 - 5. 6 rekesztartományt és képstabilizálást kínálva. Szuper Makro módban közeli képeket készíthet akár 1cm távolságból, míg a manuális lencsehordó zoom gyors, és intuitív vezérlést biztosít.
A: DSLR hosszú Zoom lencsével
B: FinePix HS50EXR
* 35mm formátummal egyenértékű
84x Intelligens Digitális Zoom
Egy kézreálló funkció(Fn) gombbal vezérelve, az Intelligens Digitális Zoom bámulatos 84x nagyítástra képes, 2000mm-el egyenértékű**gyujtótávolsággal. Ráadásul nem csak felnagyítja a képet, de az EXR szenzor intelligensen minimalizálja a képzajt, kiemeli és élesíti a kép széleinek kontrasztját, hogy természetes tisztaságot és élességet kínáljon még szuper telefotó állásnál is. Az Intelligens Digitális Zoom EXR AUTO módban is működik, garantálva, hogy minimális erőfeszítéssel készíthessen kivételes képeket.
** 35mm formátum látószögével egyenértékű
Erőteljes optikai képstabilizáló
Lencse-eltolásos képstabilizáló biztosítja az elmosódás mentes képeket.
12 csoport / 17 tag konfiguráció
Tizenhét lencsetagból tizenöt Szuper EBC bevonattal rendelkezik minkét felszínén, csökkentve a szellemképet és a becsillanást a háttér megvilágítású témák és egyéb kihívást jelentő szituációk fényképezésénél.
ED Lencse - minden színes szegélyt eltávolít még nagyobb tartományú nagyításnál is -
Egy alacsony szórású ED lencsét alkalmaztak a kromatikus aberráció hatékony csökkentésére. Megakadályozza a színes szegélyek kialakulását és csökkenti a kontrasztot, így a FinePix HS50EXR objektív kiváló pontosságú képeket készít a teljes zoomtartományban, a széles látószögtől a telefotóig.
Szuper EBC - a magas minőségű képekért -
A FinePix HS50EXR minden lencsetagja Szuper EBC (Electron Beam Coating) bevonattal kezelt, ezt használják a Fujinon műsorszóró videó lencséknél és a profik által használt nagy formátumú kamera lencséknél is. Csökkenti a szellemképet és a becsillanást, tiszta és megbízható képminőséget kínálva.
16M EXR CMOS II, magas képminőség, gyors autófókusz és reakcióidő
Az új EXR CMOS II érzékelő fázis alapú AF-al és EXR II Processzorral rendelkezik, ezért a FinePix HS50EXR egy igazán nagy teljesítményű fényképezőgép mozgó objektumok fényképezésénél. 0. 05mp. AF sebessége mellet *készenlétbe állási ideje 0, 5 mp. *, képkészítési intervalluma pedig mindössze 0, 5 mp. *
* Fujifilm kutatás CIPA iránymutatások alapján, "nagy teljesítmény" módban elvégezve.
Intelligens Hibrid AF: a világ leggyorsabb (0. 05mp. *) AF sebessége
Az okos hibrid autófókusz rendszer képes kiválasztani, hogy a fázisérzékelő AF-t vagy gyenge fényviszonyoknál a kontraszt AF-t használja, így biztosítva a körülményeknek megfelelő optimális fókusz rendszert.
A fázisérzékelő AF hihetelen sebességet kínál
Új, Intelligens Hibrid akár 0. 05 mp. gyors AF * az EXR CMOS II érzékelőnek köszönhetően
A jelenetnek megfelelően, a Hibrid AF gyorsan vált a nagysebességű fázisérzékelő AF (megtalálható a legtöbb felső kategóriás tükörreflexes fényképezőgépeknél) és a kontraszt AF között, amit nagy kontrasztú fényviszonyoknál alkalmaznak. A témának és a jelenetnek megfelelő leggyorsabb algoritmus alkalmazásával, a hibrid AF biztosítja a téma a lehető leggyorsabb (leggyorsabb 0. 05 mp. *) fókuszálását, *), hogy tökéletesen rögzíthesse a képe
ÚJ EXR CMOS II még a sötét jeleneteket is magas minőségben rögzíti.
Gyönyörű, manuális éjszakai jelenetek
A magas érzékenységű nagy sebességű sorozatfelvétellel rögzített képkockák átfedik egymást, létrehozva egy optimális képet, minimálisra csökkentve a képzajt. Az elmosódás még akkor is minimális, ha a fényképezőgépet kézben tartják.
Full HD Videó 1080p/60fps
Videót készíteni olyan egyszerű, mint fényképezni, a Movie gombbal a felvétel azonnal elindul. A nagy felbontású, 60fps sebességű 1080p videó felvétel és a 480fps** lassított felvétel sebessége kiváló HD TV-képernyőkön való lejátszáshoz.
** Nagy sebességű videófelvétel a következő sebességben és méretben rögzíthető: 480fps (320 x 112 pixel), 160fps (320 x 240 pixel), 80fps (VGA 640 x 480 pixel).
Full HD Videó 1080p/60fps folyamatos fázisérzékelő AF-al
A fázisérzékelő autofókusz a gyorsabb fókuszálás érdekében videofelvétel készítése alatt aktív.
Az arcfelismerés automatikus élességállítás közben is elérhető, így a kiválasztott arcot nem tévesztheti szem elől a felvétel ideje alatt.
Nagy teljesítményű fényképezési funkciók
A FinePix HS50EXR nagy felbontású (920K képpontos) elektronikus képnézővel dicsekedhet amely szem-érzékelővel rendelkezik, könnyebbé téve a tárgy keretezését és a fókusz beállítását erős napfénynél. A dönthető LCD monitor segítségével egyszerűen készíthet különböző szögből felvételeket.
3. 0 inches változtatható szögű LCD kijelző
Ha kipróbál egy trükkös, talaj közeli, makró virág felvételt, vagy a zenekart szeretné a tömeg feje felett lefényképezni a nagyszínpadon, használja a nagyon hasznos 3. 0-es, változtatható szögű LCD-képernyőt. A kamera részletgazdag 920K képpontos LCD képernyővel büszkélkedik és ha kihajtja majd körbeforgatja, bármilyen szögből készíthet képeket.
Elektronikus képkereső szemérzékelővel
A FinePix HS50EXR nagy felbontású (920K képpontos) elektronikus szemérzékelő képkeresővel rendelkezik, ami megkönnyíti a felvétel fókuszkeretezését és az élesség ellenőrzését világos felvételi körülmények között. A fényes EVF hagyományos stílusú, így könnyű folyamatosan használni a kamerát, akár a 42-szeres zoom tartománynál is.
Q gomb a közvetlen beállításokhoz
Q gomb : Gyors parancsikon a fényképezési menü beállításaihoz
Ugrás közvetlenül a gyakran használt felvételi menükhöz a Q (Gyorsmenü) gombbal. ISO érzékenység beállítás, fehéregyensúly, filmszimuláció és más gyakran használt felvételi beállítások megjelenítése. Használja a 4-irányú vezérlőt az elem kiválasztásához, a tárcsát a beállítások módosításához, gyors működést biztosítva felvételkészítés közben.
Fókusz kiemelés
A fókuszkiemelő funkció segít a jelenet nagy kontrasztú területeinek kiemelésében. Útmutatót nyújt fókuszálásnál olyan helyzetekben, ahol nehéz eldönteni a téma helyes fókuszát; így a felhasználók manuálisan fókuszálhatnak, az LCD kijelző segítségével.
Elektronikus szintjelző
Képkészítésnél a nagy LCD használatával, a beépített elektronikus szint kijelzővel egyszerű a kép összehangolása a valódi horizonttal.
Kézreálló markolat
Bár kompakt, a kamerákat úgy tervezték, hogy csökkentsék a fényképezőgép bemozdulását a nagy nagyításoknál, kézreálló, csúszásmentes felületű markolatukkal.
Bővítse fényképezési lehetőségeinek skáláját
Ossza meg képeit családjával és barátaival, címkézze képeit és videóit FACEBOOK és YouTube™ feltöltéshez kamerájával.
A FinePix HS50EXR képes RAW képek rögzítésére, amely lehetővé teszi az igényeknek és a pillanatnak megfelelő feldolgozást és a mellékelt SILKYPIX ® szoftver segítségével a képek JPEG formátumban menthetők.
Mozgó panoráma 360
Pásztázzon a kamerával jobbra-balra vagy fel-le, hogy hatalmas 360° panorámaképet készítsen. Ha visszanézi a panorámaképet számítógépén, egy tökéletes, illesztés nélküli “ henger” képben gyönyörködhet.
Többszörös expozíció
Többszörös exponálással két különböző expozíciót illeszthet egyetlen képkockába, egy különleges művészi kép megalkotásához.
Továbbfejlesztett fényképezési módok
Pro fókusz mód arcfelismeréssel
Ez a fókusz-sorozat mód egy DSLR kamera elmosott fókusz megjelenítését idézi, ha portré felvételt vagy makró témát fényképezünk. Egy gombnyomással először a fő témáról készít expozíciót, majd a további expozíciókat különböző fókuszpontokról*. Igy a végső képen egy élesen fókuszált fő témát láthatunk, kellemesen lágy háttér megjelenítéssel**.
* Ahhoz, hogy ez a funkció megfelelően működjön, elegendő távolság kell legyen a téma és a háttér között.
** Kivéve az olyan területeket ahol a fókusz sorozat nem képes elegendő képlágyításra.
Pro kisfényű mód
Ideális állóképek gyenge fényviszonyok melletti rögzítéséhez, automatikusan négy nagy érzékenységű és alacsony zajszintű expozíció sorozatot készít, majd egy képben egyesíti őket.
Arckövető autófókusz
Arcfelismerés követő autofókusszal így nagyszerű képeket készíthet akkor is, ha mozgó embereket fényképez. Az arcfelismerés optimalizálja a fókuszt és az expozíciót, biztosítja a tiszta, világos arcokat, miközben a követő autofókusz megtartja a mozgó tárgyak élességét. Eredménye egy mindíg jól fókuszált kép.
Lejátszási funkciók
Mikro bélyegkép
Egyszerre 100 képet lehet megtekinteni 10x10 soros mikro bélyegképeken. Egyszerű és kényelmes lejátszást biztosít.
Külső vaku
A vakupapucs befogadja a kiegészítő TTL vakut, a beépített vaku kapacitásán kívüli képek elkészítéséhez. Számos sokoldalú kompatibilis vaku érhető el a FinePix kereskedőknél.


Jelenlegi ára: 70 000 Ft
Az aukció vége: 2020-04-30 09:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése