2019. október 25., péntek

A FELVIDÉK LEGSZEBB TÚRAÚTVONALAI /TÚRÁZÓK NAGYKÖN - Jelenlegi ára: 5 099 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1117886
Dr. Nagy Balázs (szerkesztő)
A FELVIDÉK LEGSZEBB TÚRAÚTVONALAI /TÚRÁZÓK NAGYKÖNYVE
A nagy sikerű Erdély legszebb túraútvonalai és a négy magyarországi kötet után ezúttal a Kárpátok északi részére, a történelmi Felvidékre és környékére csábítjuk a túrázás szerelmeseit. Az itt magasodó vonulatok rendkívül változatos hegyi helyszínek, a sokszínű domborzat egészen eltérő túratípusok bejárására ad kiváló lehetőséget, a családdal is bátran kipróbálható, kisebb körtúráktól kezdve egészen a többnapos gerinctúrákig. Válogatott túráink során a Kárpátok minden jellegzetes felszíncsoportját érintjük: az élettel teli medencéket, a mészkőszurdokokat, a várakat hordozó szirteket, a hatalmas erdővidékeket, a szelíd hátakban tetőző gyephavasi vonulatokat és a vad sziklavilágot is. Mindehhez pedig nem is kell messzire utaznunk, hiszen a határt néhány kilométerre magunk mögött hagyva máris e csodás területekre érünk.
Túrakötetünk a sorozat korábbi részeihez hasonlóan minden túraútvonalat gyakorlati információkkal kiegészítve mutat be, a kirándulások részletes leírása mellett szerepel a távolság, a szintemelkedés, a bejáráshoz szükséges idő, a pontos, túrajelekkel ellátott útvonal, a nehézségi fok, valamint a tervezéshez segítséget nyújtó áttekintő térkép. A szerzők által készített lenyűgöző fotók láttán pedig végképp megjön a kedvünk az induláshoz!
Keljünk útra, és fedezzük fel a Felvidék legizgalmasabb túraútvonalait!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 5 099 Ft
Az aukció vége: 2019-11-15 11:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése