2019. augusztus 31., szombat

Smanos W100 WiFi/PSTN riasztórendszer + IP6 HD WiFi kamerarendszer készlet - Jelenlegi ára: 32 279 Ft

Gyártói cikkszám:
W100/IP6
Szállítási idő:
1 nap
W100 WiFi/PSTN riasztórendszer + IP6 HD WiFi kamerarendszer készlet
Állítsd össze a saját biztonsági rendszered!
Csatlakoztasd az W020-as riasztó rendszert a hálózathoz WiFi-n, adj hozzá okostelefonod segítségével maximum 30 különböző vezetéknélküli kiegészítőt és állítsd össze saját biztonsági rendszered. A Smanos W020 így ideális otthonod, kisebb irodák és üzletek hatékony védelmére.
Biztonság álruhábanA Smanos W020-as biztonsági központ modern, művészien kidolgozott, díjnyertes dizájnnal készült. Egyszerűen elegáns, így jól illeszkedik szinte bármilyen belső stílushoz. Diszkrét módon őrködik a háttérben, és ezzel egyszerűen megfizethetetlen biztonságot nyújt.
Pontos és egyszerű működésA Smanos a Plug and Play elvhez hűen minden eszköz telepítését a lehető legegyszerűbbre tervezte. Egyszerűen csatlakoztassa a biztonsági központot, kapcsolja be kiegészítőket, töltse le az ingyenes Android/iOS applikációt. Az app segítségével adja hozzá a kiegészítőket a biztonsági központokhoz. Az app segítségével pár lépésben, könnyedén hozzáadhat, eltávolíthat eszközöket vagy éppen módosíthat a rendszer beállításain, pl: sziréna hangerő, riasztási idő, ki és belépési késleltetés.
Egyszerű, mint az 1x1Ki gondolta volna, hogy a biztonság ennyire egyszerű is lehet? A Smanossal nem kell aggódni a havidíjak, szerelési költségek miatt, ráadásul a rendszer képes együtt növekedni az igényekkel. Az ajtó/ablak érzékelőktől kezdve a vízszivárgás, a gáz és a füst riasztók is vezetéknélküliek, így öntapadós ragasztóval könnyedén, és nyomtalanul lehet őket felragasztani.
Kétszeres biztonság
Az eszköz elsősorban a vezetékes telefonvonalat használja kommunikációra. Így, ha riasztás érkezik, a rendszer automatikusan tárcsázza az előre beállított telefonszámokat. Az eszköz természetesen hálózaton is küld értesítést az IEEE 802. 11b/g kompatibilis, a 2, 4Ghz-es sávszélességen. Az ingyenes iOS és Android app segítségével pedig könnyen lehet további kiegészítőket adni a rendszerhez.
SzuperbiztonságosAkár hat telefonszám hívása is előprogramozható vészhelyzetek esetére. A W100 a 868 MHz-es vagy 915 MHz-es frekvencián kommunikál a rendszer kiegészítőivel, így a jelátviteleknél stabil és hibamentes.
Egyszerű irányításA rendszert egy ingyenes Android vagy iOS applikációval lehet irányítani, így bárhol is vagy a világban, mindenütt felügyelheted otthonod biztonságát. Az alkalmazás pedig éppoly esztétikus, mint a hardver.
A csomag tartalma: - W100 riasztóközpont- MD2300 vezetéknélküli PIR mozgásérzékelő- DS2300 vezetéknélküli ablak/ajtó nyitásérzékelő- RE2300 vezetéknélküli távirányító- IP6 HD kamera

Jelenlegi ára: 32 279 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése