2019. április 28., vasárnap

Kate Quinn: A vadász - Jelenlegi ára: 3 600 Ft

Kate Quinn: A vadász
Raktári elérhetőség
Várható szállítás: 2-4 munkanap
Adatlap
ISBN: 9789634990352
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Kiadás ideje: 2019
Oldalszám: 576
Súly (g):
Borító: Füles, kartonált
Nyelv: magyar
Fordító:
Sorozat: Mont Blanc
Bolti ár: 3 999 Ft
Vatera ár (-10%): 3 600 Ft
LeírásA bátor és vakmerő Nyina Markova mindig is a repülésről álmodozott. Amikor a nácik megtámadják a Szovjetuniót, mindent kockára téve csatlakozik a legendás Éjszakai Boszorkákhoz, a csak nőkből álló éjszakai bombázóalakulathoz, akik pusztító csapást terveznek a megszálló német csapatok ellen.
Miután kényszerleszállást hajt végre az ellenség vonalai mögött, Nyina a Vadásznő néven ismert náci gyilkos célpontjává válik, és csakis a saját bátorságának és eszének köszönheti, hogy életben marad.
Ian Graham brit haditudósító azután lett nácivadász, hogy személyesen megtapasztalta a háború borzalmait. De egyvalakit nem sikerült kézre kerítenie: a Vadásznő néven ismert gonosz ragadozót. A siker érdekében az ádáz és fegyelmezett nyomozó szövetségre lép az egyetlen emberrel, aki élve megúszta a Vadásznővel való találkozást: a vakmerőségig magabiztos Nyinával. Egy közös titok azonban meghiúsíthatja a céljuk elérését, hacsak Ian és Nyina nem kényszerítik magukat, hogy szembenézzenek vele.
A tizenhét éves Jordan McBride-nak, aki a háború utáni Bostonban ér a felnőttkor küszöbére, feltett szándéka, hogy fotós legyen. Nagyon fellelkesül, amikor a régen megözvegyült apja váratlanul egy új menyasszonyt hoz a házhoz. Van azonban a halkszavú német özvegyben valami nyugtalanító. Jordan kutatni kezd az új mostohaanyja múltjában és ráébred, hogy mélyen eltemetett rejtélyek lappanganak a családjában... titkok, amelyek veszélyeztetnek mindent, ami Jordannek drága.

Jelenlegi ára: 3 600 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése