2018. október 28., vasárnap

eladó " EZON " GPS VÍZÁLLÓ HEGYMÁSZÓ TÚRA SPORT karóra.APP. - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

ELADÓ KEVESET HASZNÁLT EZON KINA No1. LEGJOBB SPORT HAGYMÁSZÓ ÓRÁJA.
Bevezetés:
EZON T033 GPS Blutusz, futó , sportóra  a sport szerelmeseinek!   Tudja hány lépést, hogy hány kalóriát fogyasztanak, és milyen messze futsz. Magasság, Távolság, Barométer, hpa, Stopper, Lépés, Dátum, Idő, Akksi kijelzés, Visszaszámláló, Az óra fogja mutatni.
Az óra tartalmaz egy GPS vevőt, pulzusmérő, barométer, magasságmérő, hőmérővel és lépésszámláló belül. Azt is vizsgálja felül a gyakorlatok pályán az APP befejezése után gyakorlat. Ahhoz, hogy egészséges életet élj.
Jellemzők
1. GPS-es követés Aktiválás GPS segítségével nyomon követhető a testmozgás adatok: gyakorlat helyét, magasságát, teljes időtartamát, teljes távolságát, aktuális időt, a jelenlegi ütemben, az aktuális sebesség, jelenlegi lépést, stb
2. A Bluetooth 4. 0 csatlakoztathatóság Kompatibilis az iOS és az Android készülék Bluetooth 4. 0, átviheti a gyakorlatot adatokat az APP on telefon. EZON SPORT APP.
3. dinamikus, valós idejű Pulzusmérő tudod a pulzusszámot figyelemmel kísérni az egészségügyi mellpánttal.
4. lépésszámláló Mérjük meg a napi lépéseket, és magátol visszaáll éjfélkor automatikusan minden nap, méri az edzés befejezése állapotát.
5. Intelligens emlékeztető Sport emlékeztető hívás emlékeztető ülő emlékeztető és riasztó emlékeztető, négy különböző emlékeztető figyelmeztet minden fontos pillanatra az életben, vagy a testmozgás.
6. 5ATM Vízállóság Nem probléma, kézmosás, amelynek zuhany alatt, vagy az úszás, de nem alkalmas a búvárkodásra vagy Szaunánk. (Kérjük, ne nyomjon meg semmilyen gombot Víz alatti)
7. Kijelző háttérvilágítás Világítja körülbelül 5 másodpercig, könnyen olvasható idő éjjel.
8. naptár kijelző Automatikus dátum, nem kell, hogy ellenőrizze a mobiltelefon.
9. Az erős tervezésű Nagy szilárdságú edzett üveg, rozsdamentes acél gomb és tok, klasszikus tűs csat, gumiszalag, USB töltőcsatlakozó .
10. Az akkumulátor töltése Tölthető-polimer akkumulátor, úgy 2-3 órán óra teljesen feltöltve.
11. Bluetooth Hatékony  hatótávolsága körülbelül 3-10 méter, nagyon kényelmes a használata.
Leírás
1. Márka: EZON 2. Cikkszám: T033 3. Dial Kijelző: Digitális 4. Tölthető elemek típusa: Polymer akkumulátor 5. Az akkumulátor élettartama a GPS kikapcsolása: Körülbelül 2 hónap 6. Battery Life GPS-szel: Körülbelül 24 óra 7. Dial Átmérő: 50mm 8. Case Vastagság: 18mm 9. szíj Méret: 24mm x 240mm 10. Vízállóság Mélység: 50m 11.
A csomag tartalma: 1 x EZON T033 Watch, 1 x Pulzusmérő öv, 1 x USB kábel töltő Clip

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2018-11-18 21:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése