2018. szeptember 29., szombat

Giotto be-bè tojás - Jelenlegi ára: 4 390 Ft

Giotto be-bè tojás
Cikkszám:  46100c
Állapot:  Új
EAN:  8000825464102
Giotto be-bè tojás
A tojás, amely "kinyitja" a kreativitást
Giotto be-bé tojás , nem csak játék, hanem valódi eszköz, amely segít a gyerekeknek a növekedéshez és a tudás és a kreativitás fejlesztéséhez mindössze 18 hónapos koruk óta .
Giotto be-bè tojásegy tojás alakú jeladó tok biztonságos és minősített anyagokból készült, eltávolítható részek nélkül.  Az alsó részén két gömb található, hogy segítsen mozgatni a papírlapon, és ergonomikus formája révén a gyermek keze tökéletesen tapad a tojás alakjához, lehetővé téve a vizuális kíváncsiság feltüntetését.  A kerekek által megkönnyített mozgás természetesen akkor jön létre, amikor a gyermek megragadja.  A gesztust ezért a gyermek irányítja, aki követheti a toll által hagyott védjegyet a szemével.  Így a gyerekek megtanulják a mozgás koordinálását, a színek felismerését és a kreativitás kifejezését, összevonva a kézi tevékenység vizuális és kifejező eredményeinek teljes biztonságát.  A Be-bé tojás olyan eszköz, amely a koordináció és a kognitív képességek fejlesztésére szolgál.  
A termék tartalmaz
1 be-bé tojás
8 dermatológiailag tesztelt tintás tollat 
A kép csak illusztráció !
Vásárlási információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy cég termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, az ár a 27% áfát tartalmazza, és a számlát küldjük a termékkel!  
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!
20. 000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes!

Jelenlegi ára: 4 390 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 19:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése