2018. május 30., szerda

Lego Creator 40220 Mini London Bus Bontatlan,Új!!! - Jelenlegi ára: 8 880 Ft

Lego Creator 40220 Mini London Bus (Double Decker),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Magánszemélytől, gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
A NYOMTATOTT LEGO KATALÓGUSBAN NE IS KERESSE, EXKLUZÍV-,  EGYEDI HANGULATÚ ÉS MEGJELENÉSŰ KÉSZLET!!!
GYŰJTŐKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM!
 
 A doboz mérete 14x12x6 cm, amely magában rejt 118db legóelemet, amikhez természetesen összeszerelési útmutató füzet nyújt segítséget majd a modell "fabrikálásakor"
A méltán világhírű és kultikus London busz végre itt van LEGO formában is! A témához hű, korabeli dizájnú és jellegzetes piros színű jármű jól mutat akár még egy munkahelyi íróasztalon is.
 A doboz elején látható creator logo, a legók közül csak azokra kerül rá, amelyek részletgazdagabbak a többi készletekhez képest és ebből következően az összerakásuk sokkal nagyobb élmény, mint az átlag legószetteké.
 
 Az 1941-ben feltalált emeletes busz minden porcikájában a londoni, világvárosi hangulatot adta az utasainak, nem tesz másképpen ez a 2016-ban kiadott modell sem: a mai szemmel megmosolyogtató, kedvesen bumfordi formája és megjelenése mindenkit jobb kedvre derít!
 
A jármű kijelzőtábla szerinti végállomása stílszerűen egy másik angol "jellegzetesség" vagy inkább híresség háza előtt van, ami inkább geg, mint valóság, aki már eljutott oda, tudja kiről beszélek : )
Tisztelt Vásárló!
  
A személyes átvétel Budapesten az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill. Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) lehetséges.  
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 8 880 Ft
Az aukció vége: 2018-06-20 00:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése