2018. április 30., hétfő

Sagaland - Meseerdő - Fantáziaország gyönyörű társas - Jelenlegi ára: 3 290 Ft


Állítsd össze saját ruha- vagy játékcsomagodat termékeimből és adok egy kedvező árat!
Ha 4 termékekem megvásárolsz licit nélkül, akkor a legolcsóbbat ingyen kapod!
Hibátlan, hiánytalan termék, magyar nyelvű játékszabállyal küldöm.
Meseországról bizonyára mindenki hallott már és mindenkinek megvan a maga elképzelése arról, hogy milyen itt. Közszájon forog az a történet, amit most elbeszélünk:
Volt egyszer egy király, aki Meseország rengeteg erdeje fölött egy pompás kastélyban élt. Olyan bölcsen, és jóságosan kormányozta országát, hogy alattvalói nála jobb királyt el sem képzelhettek. Telt-múlt az idő, mígnem a király egyszer csak úgy érezte: megöregedett. Gyermeke nem lévén, azon kezdett töprengeni, ki is fogja majd követni a trónon. Mint király, nem egyszer hallott már regélni az ország vadonában rejtező csodálatos, és különös dolgokról, és ezek ugyancsak felkeltették kíváncsiságát. Elhatározta hát, hogy megkeresteti ezeket, hogy kastélyában összegyűjtve mindenki láthassa és megcsodálhassa őket. Amint a király ezt így eltervezte, nyomban közhírré is tétette mindenütt, hogy az lesz az utóda, aki őt a csodás dolgok közül háromhoz elsőként vezeti el.
A játék célja:
A játékosok továbbjátsszák az előbb elkezdett mesét. Útnak indulna Meseország erdejében, hogy megkeressék azokat a tárgyakat, amelyekre a király vágyik, majd a kastélyba sietnek, hogy tudassák vele, hol találhatók. Eközben azonban nemcsak a király kérdéseit kell helyesen megválaszolniuk, hanem el kell hárítaniuk a többi játékos támadását is. A játékban a varázslat is szerephez jut. Aki elsőként jelöl meg helyesen hármat a rejtekhelyek közül, az a játék nyertese.


Jelenlegi ára: 3 290 Ft
Az aukció vége: 2018-05-20 21:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése