2018. február 28., szerda

PLAYSTATION 4 PS4 Resident Evil VII 7 ÚJ Bontatlan játék - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Playstation 4 - Resident Evil 7
ÚJ TERMÉK
Játékosok száma:  1
Megjelenítési módok:  720p, 1080p, 1080i
Online Multiplayer lehetőség:  NINCS
Remote Play:  VAN
Kontroller vibráció:  VAN
Playstation VR támogatás:  VAN
Tárhely szükséglet:  23 GB minimum
PS4 Pro Enhanced:  IGEN
 
Resident Evil új köntösben
Ez a Resident Evil más, mint amit eddig valaha láttál: a sorozat most még mélyebbre ránt magával a rémálmok sötét mocsarában.  
A sorozat klasszikus, külső nézetes játékmenetét és stilizált grafikáját felkavaróan valósághű, első személyes nézetből megélt világ váltja fel, amelynek sötét atmoszférája, gyomorforgató jelenetei és hátborzongató szereplői még sokáig kísérteni fognak a legrosszabb rémálmaidban.
Az USA déli államainak legeldugottabb szegletében játszódó történetben semmi nem az, aminek látszik, és sehol nem vagy teljesen biztonságban.
Playstation VR támogatás
A PlayStation VR-en teljesen végigjátszható Resident Evil 7 hátborzongató rémálom-utazásra invitál, hogy minden eddiginél közelebbről tapasztald meg a félelmet.
Ha acélból vannak az idegeid, a PlayStation VR-en keresztül közvetlen közelről tapasztalhatod meg a szörnyű titkot rejtő amerikai kisváros fojtogató atmoszféráját. A málladozó épületeket úgy járhatod be, mintha csak otthon lennél, és szemtől szembe küzdhetsz meg magával a Gonosszal.
Az aktuális szállítási díjjakról érdeklődj kérlek, mert nagyon sok terméket hirdetek különböző méretben és súlyban, ezért minimális eltérés lehetséges.
Lego játékot /akár ömlesztettet is/ Xbox 360, Xbox One, Ps4, Ps3, Ps2, nintendo, sega, wii játékot vagy konzolt beszámítok. Beszámítok még régiséget, Hasbro, Matchbox, Mattel játékot.
Egyenlő értékű játékra 1000 ft-tól cserélhető. Amennyiben csereajánlata van levélben érdeklődjön.
Személyesen előre egyeztetett időpontban átvehető Diósdon, Dunaharasztin, Szigethalmon, Győrben és Tényőn.


Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 17:17 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése