2017. augusztus 29., kedd

AUTOMATA BIZTOSÍTÉK TESZTER lapos kiszedő 4in1 TESTER UNIVERZÁLIS motoros motor autó LED IZZÓVAL ÚJ - Jelenlegi ára: 4 7


Biztosíték teszter LED izzóval, 4 funkciós
- biztosíték teszter (mini, standard és maxi biztosítékok)
- biztosítékok-eltávolító funkció
- 15V-os akkumulátorának köszönhetően 100 000 óra üzemidőt bír
- kompakt, helytakarékos, kesztyűtartóban tárolható
Főbb jellemzők
Egybeépített biztosíték kihúzóval
Leírás
Kis, kézbeillő működés vizsgáló gépkocsi biztosítékokhoz. Mini-, standard és maxi-biztosítékok vezetőképességét lehet beépített helyzetben LED-del jelezni.
"Elméletileg, pláne a nagyobb biztosítékok esetében ha felülről nézünk rá, látjuk, ha ki van olvadva.  A kisebb biztik már nem csinálnak ekkora meleget, ott csak elpattan a szál, az felülről nem biztos, hogy látható. Ráadásul hibakeresésénél biztosra kell mennünk, mert félreviheti az egész diagnosztikát.
Ebben segít ez a kis teszter. Ha elektromos hibát kell javítanunk, először a biztosítékok ellenőrzésével kezdjük. Az is gyakorlat sajnos, hogy ilyenkor nem vesszük elő a pontos leírást, hogy melyik a belső világítás biztosítékja, hanem minden megnézzük. És ezzel a kis teszterrel hamar végzünk, mert az állítható távolságú láb a három fő mérethez simán hozzáállítható, rajta van a kiszedő is, ezért négy-az-egyben szerszám. A láb beállítás nem saccra megy, hanem a három alapmérethez szépen bekattan, de köztes méret is beállítható, ha valami szabványon kívüli dolog vezetőképességét ellenőriznénk.
Kicsi, könnyen zsebben tartható eszköz a biztosíték teszter
Van benne egy led, amely zölddel világít,  ha a biztosíték vezet. Ez nagy előny, nem kell, hogy a biztosítékon áram legyen, sőt inkább ne legyen, mert akár tönkre is teheti a tesztert, ezt írja a papírja. Én persze kipróbáltam, nem teszi tönkre a 12V, simán jelzett, és továbbra is működőképes maradt. Vicces is lenne, mert bizonyos biztosítékokon állandóan van 12V, azt csak kiszedve lehetne tesztelni, de akkor meg már látjuk is a vezetőképességét.
Főleg a műszerfal alatt, sötétebb helyen elhelyezett biztosítéktábla esetében hasznos, mert ott a led világít, jól látható a vezetőképesség. Nagyon gyorsan végig tudunk menni az összes biztosítékon, és nem lesz a jaj, most ezt honnan is húztam ki népi játék. "
(Forrás: totalcar)
Nézd meg a többi termékem is, 1 FT-os aukciók, minimálár nélkül!
AZ ELADÓ ÖSSZES TERMÉKÉHEZ KATT IDE A KIÁRUSÍTÁSÉRT!


Jelenlegi ára: 4 790 Ft
Az aukció vége: 2017-09-19 10:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése