2017. április 25., kedd

Alumínium szétszerelhető fényállvány - Jelenlegi ára: 22 000 Ft


 Mobil fénytechnikai állvány
 
 
Szórakozóhely megszűnése miatt feleslegessé vált, mobil de telepíthető diszkócucc hang- és fénytechnikája kompletten, vagy részleteiben eladó.
 
Jellemzők:
Az egyedileg készített, szétszerelhető fényállvány óriási előnye a kereskedelemben kaphatóakkal szemben, kicsi a szállítási helyigénye, alumíniumból lévén könnyű, még úgy is, hogy az elágazások, toldások acélból vannak. Feszítése az állvány két végén a fényképeken látható módon spaniferrel (racsnis heveder) történik.
Az állvány legnagyobb hossza 3, 4, magassága 2, 46 m.
Szállításkor a leghosszabb eleme (40x40 alu zártszelvény) 2 méter, elfér az ülések mellett, így, egy nagyobb személyautó is elviszi, kombiba röhögve befér.
 
 
 
 
              
 
 
 
Cseretárgyként érdekelnek minőségi barkácsgépek és szerszámok, horgászattal, kempingezéssel, fotózással kapcsolatos dolgok, antik holmik, továbbá fogtechnikusok és ötvösök által használatos anyagok és eszközök.
 
 
MINDEN FOTÓ A LICIT TÁRGYÁRÓL KÉSZÜLT
 
 
Személyes átvétel Budán, a Sváb-hegyen történik.
Az aukció lezárultát követően - kb. fél órán belül - minden vásárlóm kap egy vásárlási értesítő emailt, amely tartalmazza az elérhetőségeimet, valamint az átvételre vonatkozó egyéb feltételeket. Az aukció nyertese vállalja, hogy
 
3 napon belül ÍRÁSBAN,
 
az értesítőben szerepeltetett email címre elküldött levelében közli, hogy személyes átvétel útján, vagy postai küldemény formájában kíván a termékhez jutni.
 
 
Küldemény átvétel
Vidéki vásárlóim postai úton, vagy futárszolgálat igénybe-vételével is hozzájuthatnak a megvásárolt termékhez, a mindenkor érvényes postai díjszabásnak, ill. egyéb szállítási lehetőségek díjainak megfelelően.
 
 
Nem célom a szállítási költség kapcsán Önnel tömetni a posta zsebét, de egyes termékeim épségben történő célbajutásának feltétele a "törékeny" minősítés. Rossz tapasztalatok alapján az alapdíjas postai módozatokat ma már nem kezelik kellő gondossággal.
A árlistájáról egy olcsóbb - az eddigi tapasztalatok alapján - megbízhatóbb küldeménytovábbítási lehetőségről tájékozódhat. A vételárat és a szállítási költséget banki átutalással, PAY PAL -lal vagy készpénzfeladással lehet kiegyenlíteni. A banki jóváírást követően, 1-2 munkanapon belül postázok.
 
!!! UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES !!!
 


Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2017-05-16 00:59 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése