2017. március 31., péntek

Amway Angol Reggeli Tea 8x (125g- 40 db filter) - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Nézd meg a többi termékem is, Amway minőség.  
12. 000 Forint feletti vásárlás esetén ingyen posta!  
A megrendeléstől számított 1-2 hét a kézhezvételig.
Ez a tea Assam és kenyai teafüvek, valamint más nagyszerű teák minőségi keveréke. Az English Breakfast tea olyan - gondosan kiválasztott - gyártótól származik, aki a tea készítőiről sem feledkezik meg. Biztosít nekik otthont, versenyképes jövedelmet és a lakóhelyük közelében lévő speciális kórházi létesítmények egészségügyi ellátását. Munkalehetőséget teremt az egyre növekvő teakészítők közösségében, lehetőséget nyújt, hogy képességeiket tovább fejleszthessék, továbbá az oktatással, élelmiszertámogatással és a jövedelemmel biztosítja a jobb megélhetést. A gyártó a Tea Sourcing Partnership szövetség tagja.
Tulajdonságok:
Magas minőségű, szín-és ízvilágú teakeverék.
A fóliázott csomag megőrzi a tea egyedülálló frissességét.
Egyedi négyzet alakú teafilter. Kevesebb veszteség keletkezik a gyártási folyamat során és a teafilter nagyobb felületen tud kiázni. Ezt azt jelenti, hogy több víz jut a teafilterekbe, ezáltal sokkal egyenletesebben oldódnak ki.
Használati javaslat:
Egy teafiltert tegyen minden bögrébe/csészébe, majd öntsön rá forró vizet! Keverje meg, hagyja állni néhány percig, majd vegye ki a filtert! Ízesítse citrommal, tejjel és/vagy cukorral, ízlés szerint!


Jelenlegi ára: 5 990 Ft
Az aukció vége: 2017-04-21 05:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése