2016. december 26., hétfő

KARÁCSONYI KUTYARUHA KÖTÖTT PULÓVER - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

KARÁCSONYI KUTYARUHA
KÖTÖTT PULÓVER ELADÓ!
hossz 31 44 cm mell 48 cm nyak 34 cm
piros fehér csíkos kötött pulóver
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ESETÉN FELPRÓBÁLHATÓ ÉS CSAK HA MEGFELELŐ, AKKOR KELL KIFIZETNI A TERMÉKET. Személyes átvétel Bp. IV. kerületben, a megadott címen (az újpesti metró végállomásához közel) H-P-ig v. hétvégén  egyeztetés után. Kizárólag ajánlottan postázok.
Saját oldalamat itt találod, katt. ide: SAJÁT OLDALAM
További termékeimet itt találod, katt. ide: TOVÁBBI TERMÉKEIM
Ha tetszenek a termékeim és szeretnél értesítést kapni az újabb aukciókról, akkor tegyél a kedvenc eladóid közé, katt. ide: KEDVENC ELADÓM
Fizetés:
Ha megnyerte az aukciót, kérem jelezze, hogy személyesen, vagy postán szeretné-e megkapni! A vételár kiegyenlítéséhez választható a banki átutalás vagy postai csekk küldése ill. személyesen is ki lehet fizetni a terméket (Újpesten, a megadott címen). A közlemény, vagy megjegyzés rovatba kérem írja be a FELHASZNÁLÓNEVÉT és a POSTÁZÁSI CÍMET, a könnyebb beazonosítás miatt!
Postázás:
Ha szeretné megvárni több termék lejáratát, kérem jelezze! Amennyiben több aukciót nyer meg, egyben postázom, így postaköltséget spórolhat.
Kérem, hogy 1 HÉTEN BELÜL RENDEZZÜK LE AZ ÜZLETET, ellenkező esetben ismét meghirdetem a terméket és sajnos nem tudok pozitívan értékelni.
Sikeres licitálást kívánok!


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2017-01-16 21:50 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése