2016. április 23., szombat

Infamous Second Son - PS4 játék - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

Használt, megkímélt állapotú Infamous Second Son játék eladó PS4 konzolra - gép mellé csomagolva kaptam. Magyar nyelvű borító, angol nyelvű játék.
Fixáras, azonnal vihető.
A Second Son főhőse Delsin Rowe, akinek különleges képessége az, hogy más Conduitok erejét magába tudja szívni: ez alkotja tehát a játék alapját. Az előző részekhez képest jóval több képességgel találkozhatsz, ez pedig jelentős mértékű változatosságot csempész bele a már amúgy is szórakoztató játékmenetbe! A PS4 képességeit persze a Sucker Punch ügyesen kihasználja: komoly méretű játszótér, brutálisan szép grafika, és folyamatos játékmenet.
Ha szereted, ismered az InFamoust, akkor mondanunk sem kell, hogy ez a játék miért erősen ajánlott darab, ha pedig még nem találkoztál vele, akkor az időugrásnak és az új főszereplőnek köszönhetően a Second Son tökéletes belépési pont számodra.!
Budapesten II. kerületben vagy Zuglóban tudom személyesen  átadni. Sikeres licitálás követően telefonon vagy emailben tudun helyszínt és időpontot egyeztetni. Vidékre a potai küldeményként vagy futárral küldöm előreutalást követően.

Jelenlegi ára: 4 000 Ft
Az aukció vége: 2016-05-12 12:14 . Infamous Second Son - PS4 játék - Jelenlegi ára: 4 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése